U bevindt zich hier: Nieuws

 

Dé apps voor op vakantie!

21 jun 2018

Una cerveza por favor! Laat het biertje op het Spaanse terras maar komen. Met een handige vertaalapp in de hand bestelt u er ook nog wat tapas bij. Wat voor weer is het in de Alpen? Waar kunnen we goedkoop tanken? Met deze apps is uw vakantie al bijna geslaagd!

Hoewel u in de zomerperiode eigenlijk wilde afkicken van uw smartphone, is een kleine uitzondering toegestaan: uw vakantie. De ene na de andere handige app verschijnt om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken: geen keuzestress en vakantie vieren in optima forma. We zetten een aantal vakantie-apps op een rij.

Overnachting zoeken?
Op zoek naar een mooie en schone camping in het zonnige zuiden? De ACSI-app heeft er al een paar voor u geselecteerd. De ‘luxe paarden’ onder de vakantievierders boeken natuurlijk het liefst via de Bed & Breakfast-app van de ANWB. U kunt ook voor de Duitse versie kiezen: Zimmer Frei. Toch liever een hotel? Kijkt u dan eens op de apps van Booking.com en TripAdvisor.

Inpakken is een kunst
Backpackers zweren bij PackPoint. De app geeft inpaktips op basis van de bestemming, type vakantie, de duur en het weer. Inpakken en wegwezen!

Onderweg
Geen gehannes meer met wegenkaarten of op hol geslagen navigatiesystemen. De ideale route naar uw vakantiebestemming loopt via de Onderweg App van de ANWB. Maar ook de files, tankstations, benzineprijzen, oplaadpunten en parkeerplaatsen staan op deze app.

Het weer
Het is toch steeds de belangrijkste vraag: wat voor weer wordt het vandaag? WeatherPro en Weerplaza zijn betrouwbare vervangers van weerman Peter Kuipers Munneke. Heeft u een iPhone? Voer dan bij de weer-widget alvast de bestemming in en verheug u nu al op de vakantie.

Ieder zijn deel
Gezellig met vrienden een dag op stap of uitgaan? In de app Trip Splitter vult iedereen de gemaakte kosten voor eten en drinken in. De app berekent vervolgens hoeveel u elkaar schuldig bent. De Nederlandse variant is de Tikkie-app waarbij u een betaalverzoek krijgt via Whatsapp.

Aardig mondje over de grens
Met de vertaal-app Google Translate kunt u goede sier maken in het buitenland. Uw vraag of wens wordt meteen omgezet in een vlotte vakantiebabbel. Het lijkt wel alsof u een spoedcursus bij de ‘nonnen in Vught’ heeft gevolgd.

Now boarding
Vliegt u vanaf luchthaven Schiphol dan is gelijknamige app een must. Vanaf uw luie bank vindt u de incheckbalie, gate, eventuele vertraging en de boarding-time.

Vakantiemaatje Google
Waar u ook bent, via Google vindt u alle antwoorden op uw vakantievragen. Inclusief de kortste route (Routeplanner) naar een pittoresk dorpje, de naam van een schilderij (Google Goggles) of de goedkoopste vlucht (Google Flights) naar uw bestemming.

SOS Op Reis
De app SOS Op Reis heeft de noodnummers van tweehonderd landen, maar ook de telefoonnummers van verzekeringsmaatschappijen, banken en telecomproviders. Wat er ook gebeurt!

Fijne vakantie
 

Aanvraag
verzekering

Samen met onze adviseur bekijken we welke verzekering het best bij u past.
Lees meer

Wijzigen
verzekering

Geef eenvoudig uw wijzigingen door aan onze adviseurs.
Lees meer

Bereken &
Vergelijk

Bereken zelf de maandlasten van uw nieuwe hypotheek of verzekering.
Lees meer
Adres
Postadres
Grinsel 34
5275 JP Den Dungen

Bezoekadres
Grinsel 34
5275 JP Den Dungen
Contact
T 073-5941282
E info@minkelsadvies.nl

KvK 67817548
BTW NL 1122.55.085.B.01
AFM 12044830
Kifid 300.016688
Openingstijden
Maandag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Dinsdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Vrijdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Loading...

Dienstverlenings-documenten

Klik op de links hieronder om onze dienstverlenings-documenten te bekijken of te downloaden.