U bevindt zich hier: Nieuws

Nieuws

Aangepaste openingstijden carnaval

21 feb 2020

Wegens carvanal hebben wij aangepaste opeiningstijden. Wij zijn geopend op maandagochtend van 8:30 tot 12:30 en op dinsdagochtend van 8:30 tot 12:30. Vanaf woensdag hebben wij weer onze reguliere openingstijden. 

Lees meer

Eerste klant verduurzaming

14 okt 2019

Afgelopen maand kregen we een verrassing van ASR, Rens bleek de eerste te zijn die een verduurzamingshypotheek voor ASR sloot!

Lees meer

Diane 40 jaar bij Minkels

1 sep 2019

Per 1-9-2019 is Diane 40 jaar bij het familiebedrijf! In dit nieuwsbericht schrijft zij een persoonlijke boodschap over haar beleving van de afgelopen 40 jaar op kantoor.

Lees meer

Verbouwing kantoor

26 mrt 2019

De verbouwing van ons kantoor is klaar! Op sociale media zijn er al wat foto's in omloop geweest, maar lees nu hier meer over de inhoud van onze verbouwing.

Lees meer

Extra aflossen?

19 mrt 2019

Door de lage rentetarieven op spaargeld lossen veel huizenbezitters extra af op hun hypotheek. Daardoor daalt de hypotheekschuld en dus ook uw maandlasten. Extra aflossen op uw hypotheek heeft voor-, maar ook nadelen. Wilt u weten welke?
 

Lees meer

Klaar voor de lente?

14 mrt 2019

Ondanks de warme start van dit jaar begint de astronomische lente officieel pas op 20 maart, om precies te zijn om 22.58 uur. Hoog tijd dus om uw huis van binnen en buiten klaar te maken voor de lente. Met onze tips komt u al een heel eind!

Lees meer

Fijne carnaval!

28 feb 2019

Het team van Minkels Advies wenst jullie allemaal veel plezier met carnaval! Aangezien wij ook carnvalsvierders zijn, vind je in dit nieuwsbericht onze aangepaste openingstijden. 

Lees meer

Goed verzekerd tijdens de optocht

21 feb 2019

Over een paar weken is het weer tijd voor carnaval! Let hierbij wel even op dat het trekken van een carnavalswagen vaak niet op een reguliere verzekering gedekt is. Via de Vereende kunnen wij een polis aanbieeden die dekking biedt aan schade bij derden en een ongevallendekking voor de personen op de wagen.

Lees meer

Belastingaangifte 2018

26 feb 2019

1 maart is het weer zo ver, dan staat je aangifte over 2018 klaar om doorgevoerd te worden bij de Belatingdienst. Voor veel van onze klanten verzorgen wij de aangifte, maar in dit artikel geven wij wat zaken aan om op te letten.

Lees meer

WOZ-waarde te hoog of te laag?

18 feb 2019

Bent u ook weleens verbaasd over de vraagprijs van een huis bij u in de buurt? De gemiddelde huizenprijs zit nog steeds in de lift. Dat is goed nieuws voor een huizenbezitter. Daar staat wel een hogere WOZ-beschikking tegenover. Is uw WOZ-waarde te hoog of te laag? Doe er wat aan!
 

Lees meer

Aanpassing duur WW-uitkering

10 feb 2019

In 2016 is besloten het maximale aantal maanden van een WW-uitkering jaarlijks terug te brengen. In april van dit jaar eindigt die periode en is de maximale WW-duur nog 2 jaar. Er is nog wel een mogelijkheid voor een langere WW-uitkering. Wat betekent dit voor u? 

Lees meer

Waterschade: wat wordt vergoed?

1 feb 2019

Een gesprongen waterleiding, een lekkend dak of binnenstromend water. Waterschade is een van de meest geclaimde schades bij een verzekeraar. Een inboedel- of opstalverzekering dekt de gevolgen van de waterschade. Wist u dat niet alle waterschades worden vergoed?
 

Lees meer

Verhuizen of verbouwen?

24 jan 2019

Uw woning staat op een gedroomde plek. Op loopafstand van het centrum en in de omgeving van het bos. Wat wilt u nog meer? Iets meer wooncomfort, zoals een nieuwe keuken? Niet verhuizen dus, maar verbouwen. Zeker nu de rente zo laag staat! 

Lees meer

Nieuwe belastingregels '19

10 jan 2019

Ook in 2019 wijzigen weer een aantal belastingregels. Zo zijn de tarieven voor de inkomstenbelasting en de heffingskortingen aangepast. Wat gaat u merken van deze wijzigingen? We zetten de belangrijkste aanpassingen op een rij. 

Lees meer

Een sterretje in uw voorruit

5 jan 2019

Een sterretje in de voorruit van uw auto. We krijgen er allemaal weleens mee te maken. U kunt deze breuk laten repareren tijdens het boodschappen doen. Handig, dat zeker! Maar vergoedt uw verzekering dit? En is goedkoop uiteindelijk geen duurkoop? 

Lees meer

Voorkom Whatsapp-fraude

27 dec 2018

Een goede vriend vraagt u via WhatsApp geld te leen. Zijn bankpas is gestolen en hij moet een hotelrekening betalen. U maakt halsoverkop het gevraagde bedrag over. Blijkt het niet om een ‘vriend’, maar om een oplichter te gaan. Weg geld. Voorkom fraude via WhatsApp! Hoe? 

Lees meer

Hypotheek oversluiten?

20 dec 2018

Met uw geliefde een droomreis maken? Het nieuwste model van uw favoriete automerk aanschaffen? Of een nieuwe tuin? Veel mensen sluiten daarvoor een (dure) lening of krediet af. Dat drukt flink op uw maandelijkse lasten. Het kan goedkoper! Hoe?
 

Lees meer

Dekking smartphone

13 dec 2018

De smartphone is voor veel mensen van ‘levensbelang’. Even snel iets opzoeken, een afspraak in de agenda zetten of een rekening betalen. Met een paar swipebewegingen is het zo gepiept. Maar wat als de telefoon uit uw handen valt? Dekt uw verzekering deze schade?

Lees meer

Hypotheekregels 2019

6 dec 2018

Geen nieuw jaar zonder nieuwe hypotheekregels. Ook in 2019 wijzigt weer een aantal regels, bijvoorbeeld voor het maximale leenbedrag, de NHG-grens, hypotheekrenteaftrek en het eigenwoningforfait. Ook de schenkingsvrijstelling verandert. Wat betekent dat voor u?

Lees meer

Winterbanden

29 nov 2018

Liggen de winterbanden al onder uw auto? Het is u ongetwijfeld al een keer gevraagd. Voor sommige automobilisten is het overstappen van zomer- naar winterbanden een automatisme. Anderen vinden het te duur of twijfelen aan het nut. Wel of geen winterbanden?
 

Lees meer

Uitkerende lijfrente

22 nov 2018

Zijn uw AOW en pensioen voldoende om na uw pensioengerechtigde leeftijd zonder financiële zorgen te kunnen leven? Veel mensen sloten daarom als aanvulling een lijfrenteverzekering af. Wat zijn de mogelijkheden als deze verzekering gaat uitkeren?
 

Lees meer

Zorgverzekering 2019

14 nov 2018

Als het goed is heeft u van uw zorgverzekeraar inmiddels een nieuw aanbod ontvangen voor 2019. Heeft u de envelop al opengemaakt? Er zijn namelijk enkele wijzigingen en de premie is gestegen. We zetten de wijzigingen op een rij en geven bespaartips. Wilt u weten welke?

Lees meer

Rentemiddeling interessant?

2 nov 2018

De huidige hypotheekrente is historisch laag. Staat uw hypotheekrente nog een paar jaar vast, maar wilt u toch profiteren van de lage rentestand? Met rentemiddeling stapt u zonder hoge kosten tussentijds over op een lagere hypotheekrente. Meer weten over rentemiddeling?
 

Lees meer

Verbouwing kantoor

1 nov 2018

Inmiddels zijn we volop gestart met de verbouwing van ons kantoor, wat een compleet nieuwe uitstraling krijgt :) Deze verbouwing vindt plaats in de maand november, waardoor we af en toe wellicht wat slechter bereikbaar zijn. Houdt onze nieuwspagina in de gaten voor updates!

Lees meer

Uw overlijdensrisicoverzekering

24 okt 2018

De gedachte dat ‘het wel goed zit’ met uw overlijdensrisicoverzekering klopt niet altijd. Is de verzekering gekoppeld aan een hypotheek of om inkomensverlies bij overlijden op te vangen, neem dan uw verzekering onder de loep. Past de verzekering nog of kan het goedkoper?

Lees meer

Handige wintertips!

18 okt 2018

Ondanks de lekkere dagen, komt de winter er toch echt aan! Met deze handige wintertips komt ook uw huis deze winter door.

Lees meer

Doet ie anders nooit..

11 okt 2018

Doet ie anders nooit … Uw hond ploegt de pas aangelegde tuin van uw buren om. Of erger: het beestje zet ook nog eens zijn tanden in een lederen designstoel. En wat als uw kat de krabpaal verwisselt met de nieuwe gordijnen van overburen? Wie betaalt de schade?

Lees meer

Minkels helpt Heren 1 op weg!

4 okt 2018

Minkels Advies heeft haar sponsoring uitgebreid door de Minkels verhuisbus sinds afgelopen seizoen ook in te zetten om de heren van vaandelteam van volleybalvereniging HLB van Daal/DS naar hun uitwedstrijden te brengen. 

Lees meer

Prinsjesdag 2018

19 sep 2018

De derde dinsdag in september. Behalve het voorlezen van de troonrede door Koning Willem-Alexander presenteert Wopke Hoekstra, minister van Financiën, de Miljoenennota. In de begroting voor het komende jaar staan de maatregelen die het kabinet Rutte III in petto heeft. Wat betekent dit voor u? We zetten de belangrijkste besluiten van het kabinet op een rij.

Lees meer

Pas op voor een te dure autoverzekering!

27 sep 2018

Heeft u een auto, dan bent u verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Die zijn er in vele soorten en maten, maar er hangt soms ook een stevig prijskaartje aan. Waar moet u opletten bij de huidige of nieuwe autoverzekering? De belangrijkste zaken op een rij.

Lees meer

De hypotheek voor senioren

20 sep 2018

Geldverstrekkers gaan niet over één nacht ijs als het gaat om het afsluiten of verhogen van een hypotheek voor senioren. Vaak gelden er strengere inkomenseisen, maar gelukkig komen er steeds meer mogelijkheden voor 57-plussers. Dit is wat u moet weten.

Lees meer

Schade op reis

26 jun 2018

Vervelend, schade op vakantie! Weet u welke handelingen u moet doen om de schade met goed gevolg op uw reisverzekering te melden? Lees nu onze tips uit de praktijk!

Lees meer

Nieuw: de woningverhuur hypotheek!

28 jun 2018

Nieuw bij Minkels is de hypotheek voor woningverhuur via Woonfonds met een 30 jarige looptijd. Erg interessant om wat meer rendement uit uw gespaarde geld te halen! 

Lees meer

Dé apps voor op vakantie!

21 jun 2018

Una cerveza por favor! Laat het biertje op het Spaanse terras maar komen. Met een handige vertaalapp in de hand bestelt u er ook nog wat tapas bij. Wat voor weer is het in de Alpen? Waar kunnen we goedkoop tanken? Met deze apps is uw vakantie al bijna geslaagd!

Lees meer

Privacybeleid

24 mei 2018

Ook wij moeten aan de nieuwe AVG wetgeving voldoen. Lees hier meer over wat wij met julliepersoonsgegevens doen en hoe wij deze bewaken. 

Lees meer

Aflossingsvrije hypotheek?

4 jun 2018

Veel huizenbezitters hebben nog een (gedeeltelijke) aflossingsvrije hypotheek. Deze hypotheek loopt gewoon door, maar moet op enig moment worden afgelost. Of moet u nu al in actie komen?

Lees meer

Lage rente biedt kansen!

28 mei 2018

Bent u op zoek naar een koophuis? De hypotheekrente is nog steeds onverminderd laag. Dat is interessant als u wilt kopen of de huidige hypotheek wilt oversluiten. Overigens is de verwachting dat de rente niet veel verder zal dalen. Wat zijn uw mogelijkheden?

Lees meer

Jaarruimte benutten?

24 mei 2018

Een scheiding, parttime werken, minder presterende pensioenfondsen en de stijgende gemiddelde leeftijd. Slechts enkele redenen waardoor u minder pensioen opbouwt en later minder inkomen heeft. U kunt dat op een fiscaal aantrekkelijke manier oplossen. Hoe?

Lees meer

Voorkom inbraak

17 mei 2018

Inbrekers hebben het steeds vaker gemunt op schuren en bergingen. In een schuur ligt al snel voor enkele duizenden euro’s aan waarde. Denk maar aan gereedschap, elektrische fietsen of een motor. Is uw schuur wel goed beveiligd en verzekerd? 

Lees meer

Stress en werkdruk?

10 mei 2018

De wereld verandert in rap tempo. Daardoor hebben veel mensen te maken met stress en werkdruk. Maar niet alleen op het werk is het druk. Een gezinsleven met opgroeiende en studerende kinderen, hakt er ook stevig in. Komt u wel toe aan voldoende nachtrust?

Lees meer

Nieuwe bijtelling elektrische auto 2019

24 apr 2018

Rijdt u een elektrische auto van de zaak dan gaat er de komende jaren het een en ander voor u veranderen. De bijtelling voor elektrische auto’s van de zaak stijgt in 2019. Wat gaat er voor u veranderen? 

Lees meer

Aflossen op uw hypotheek

17 apr 2018

Is (extra) aflossen op uw hypotheek interessant? Uw maandlasten dalen immers bij elke aflossing. Maar is een extra aflossing wel zo aantrekkelijk als het lijkt? Niet altijd! We zetten een aantal belangrijke overwegingen voor u op een rij. 

Lees meer

Jullie huis lenteklaar?

8 apr 2018

Koning Winter heeft eindelijk ons land verlaten. Niets staat een heerlijk voorjaar nog in de weg, tenzij uw huis nog niet klaar is voor de lente. Bent u nog niet zover? We helpen u graag een handje. Lees onze tips! 

Lees meer

Schade aan zonnepanelen?

1 apr 2018

Het kan zomaar gebeuren. Bij een storm beschadigt een losvliegende dakpan of tak een van uw zonnepanelen. Maar wie dekt de schade als uw zonnepanelen zijn beschadigd? Is er verschil tussen een koop- of huurhuis?

Lees meer

Sluiting goede vrijdag

29 mrt 2018

Ook dit jaar is ons kantoor gesloten met goede vrijdag. Voor dringende zaken kunt u ons antwoordapparaat inspreken en voor minder dringende zaken willen wij u graag vragen ons contactformulier op de website te gerbuiken. Dinsdag nemen wij dan weer contact met u op! Vrolijk pasen :)

Lees meer

IB-aangifte 2017

9 mrt 2018

Uiterlijk 1 mei moet uw belastingaangifte over 2017 binnen zijn bij de Belastingdienst. Vult u zelf de aangifte in, vergeet dan niet dat bepaalde kosten (deels) aftrekbaar zijn. U loopt anders belastingvoordeel mis!

Lees meer

Niet eens met de WOZ-waarde?

1 mrt 2018

Wrijft u zich ook in de handen als u de vraagprijs van een huis verderop in de straat ziet? De huizenmarkt floreert. Dat is te zien aan de gemiddelde huizenprijs. Maar ook aan de WOZ-beschikking. Is uw WOZ-waarde te hoog of te laag? Doe er wat aan!
 

Lees meer

Gratis software

1 feb 2018

Films of muziek downloaden? Foto’s bewerken of boekhoudsoftware? Beveiligingsprogramma’s? Het ene softwareprogramma is nog maar net uit of er ligt al een nieuwe versie in de winkel. Op internet vindt u steeds vaker gratis varianten. Waar?

Lees meer

De Minkels verhuisbus!

30 nov 2017

Zoals jullie wellicht gezien hebben in onze vorige nieuwsbrief of bij ons op de parkeerplaats, heeft het kantoor als extra service een compleet bestickerde gratis verhuisbus voor haar klanten neergezet. Lees hier meer over de voorwaarden!

Lees meer

Rentevastperiode

18 nov 2017

Loopt de rentevast periode van uw hypotheek binnenkort af? Dan kunt u ingaan op het nieuwe aanbod van uw huidige hypotheekverstrekker, maar er zijn meer interessante mogelijkheden. Wilt u weten welke?

Lees meer

Zomer- of toch winterbanden?

10 nov 2017

Het is in deze tijd van het jaar een veelbesproken onderwerp: winterbanden. Voor sommige automobilisten zijn deze banden het toppunt van veiligheid, anderen plaatsen vraagtekens bij het nut ervan. Wat moet u weten?
 

Lees meer

Vrijkomen lijfrente

1 nov 2017

Veel mensen hebben in het verleden een lijfrenteverzekering afgesloten, bijvoorbeeld als aanvulling op het pensioen. Komt bij uw verzekering dit bedrag binnenkort vrij? Wat zijn dan uw mogelijkheden? 

Lees meer

Winterklaar huis!

30 okt 2017

De ‘Indian Summer’ zijn de laatste restjes van een mooie (na)zomer. Uw BBQ en tuinset kunnen de schuur weer in. Maar is uw huis al winterklaar? Een periode van wind, regen en vorst is in aantocht. Met een paar handige tips komt ook uw huis de winter door.

Lees meer

Aflosvrije hypotheek

18 okt 2017

Ruim een miljoen huizenbezitters hebben nog een hypotheek die geheel of voor een deel aflossingsvrij is. Deze hypotheek loopt gewoon door, maar moet op enig moment worden afgelost. Of moet u nu al actie ondernemen? 

Lees meer

Schade telefoon

9 okt 2017

Hoeveel mensen kent u met een smartphone waarvan bijvoorbeeld het scherm kapot is? Door het intensieve gebruik neemt de kans op een ongelukje of beschadiging flink toe. Welke schade aan uw smartphone wordt door uw verzekeraar vergoed? 

Lees meer

Kosten uitvaart

1 okt 2017

Nabestaanden achterlaten met onverwacht hoge uitvaartkosten. Dat is het laatste wat het overgrote deel van de mensen wil, zo blijkt uit onderzoek. Driekwart sloot al een uitvaartverzekering. Maar dekt deze verzekering alle kosten? 

Lees meer

Nieuwtjes Minkels Advies

1 sep 2017

Het is weer even stil geweest tijdens de zomervakantie, waardoor wij even tijd hebben gehad bij te werken en nieuwe plannen te maken. Benieuwd naar deze nieuwe plannen? Lees hier meer!

Lees meer

Schadevrije jaren

10 sep 2017

Een onhandige actie bij het inparkeren of een kop-staartbotsing in de file? Als u autoschade claimt bij uw verzekeraar is dat van invloed op uw premie. Wat moet u zeker weten over schadevrije jaren? 

Lees meer

Leegstaand woonhuis tijdens de vakantie?

1 jul 2017

Terwijl u lekker in Zuid-Europa op het strand ligt, in de bergen wandelt of een museum bezoekt, wordt achter uw rug uw huis leeggehaald. De vakantieperiode is namelijk ook het hoogseizoen voor inbrekers. Hoe houdt u inbrekers buiten de deur? 

Lees meer

Profiteer ook van de lage hypotheekrente!

20 jun 2017

De hypotheekrente blijft onverminderd laag. Dat opent voor u wellicht de deur naar nieuwe voordelen en mogelijkheden. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een hypotheek is immers maatwerk. Wat is voor u interessant?

Lees meer

Vermogen (box 3) in 2018 en 2019

10 jun 2017

Demissionair staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes heeft de percentages voor het fictieve (forfaitaire) rendement op uw spaargeld en beleggingen in box 3 bekendgemaakt. Die gelden voor de jaren 2018 en 2019. Wat zijn deze percentages?

Lees meer

Vakantiechecklist!

2 jun 2017

Uw zomervakantie nadert met rasse schreden. En elk jaar komt weer diezelfde vraag boven: wat mag ik absoluut niet vergeten of waar moet ik zeker aan denken? We helpen u een handje met deze handige checklist. Tien waardevolle vakantietips om af te vinken.

Lees meer

Heb jij jezelf wel eens gegoogled?

31 mei 2017

Heeft u uw naam weleens gegoogeld? U staat versteld wat er allemaal over u op het wereldwijde web staat. Leuke dingen, maar ook minder leuke zaken. Iedere Europese burger heeft overigens het recht om vergeten te worden (op internet). Hoe?

Lees meer

Trouwen: wat zijn de gevolgen?

30 mei 2017

Tot nu toe trouwde u in gemeenschap van goederen, mits u iets had geregeld. Door een wetswijziging trouwt u voortaan automatisch in beperkte gemeenschap van goederen. Wat betekent dat voor u? 

Lees meer

Betaalt u ook veel hypotheekrente?

22 mei 2017

Sommige geldverstrekkers berekenen een risico-opslag boven op uw hypotheekrente. Bijvoorbeeld als u meer leent dan de marktwaarde van uw huis. Maar wat als u extra aflost of als uw huis in waarde is gestegen? Wat gebeurt er dan met uw rente?

Lees meer

Weet u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

20 mei 2017

U heeft de weg naar ons kantoor al gevonden. Bijvoorbeeld voor uw inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering . Maar wij doen meer! Wat kunnen wij nog meer voor ú betekenen?

Lees meer

Sparen of een alternatief?

17 mei 2017

Uw appeltje voor de dorst droogt langzaam uit. Banken betalen nauwelijks nog rente over uw spaargeld. Wilt u toch meer rendement? Er zijn mogelijkheden om uw spaargeld alsnog meerwaarde te geven.
 

Lees meer

Uw hond sloopt het bankstel van de buren

3 mei 2017

In een moment van onoplettendheid heeft uw hond het bankstel van uw buren verruïneerd. Of uw kat was met zijn scherpe nagels bij de verkeerde achterdeur op zoek naar het kattenluik. Wie betaalt de schade?

Lees meer

Nieuwe hypotheekregels

24 apr 2017

Sinds 1 april zijn de fiscale regels voor hypotheken met een polis gewijzigd. Het gaat om hypotheken met bijvoorbeeld een kapitaalverzekering (KEW). De nieuwe situatie kan voor u gunstig uitpakken. Meer weten?

Lees meer

Wilt u ons helpen?

17 apr 2017

Online vindbaarheid wordt meer en meer belangrijk voor bedrijven, en dat geldt ook voor ons. Zou u ons willen helpen door ons een cijfer te geven en een korte review te schrijven? Klik dan hier voor meer informatie!

Lees meer

Is uw huis al lenteklaar?

13 apr 2017

Is het u ook opgevallen? Vanuit uw bed hoort u in deze tijd van het jaar al de vogels fluiten. Nog even en u ruikt het voorjaar. Hoog tijd om uw huis van binnen en buiten lenteklaar te maken. Hoe? Lees onze tips! 

Lees meer

Extra aflossen op uw hypotheek?

11 apr 2017

Door de lage spaarrente is het aantrekkelijk om uw spaargeld te gebruiken voor aflossing op uw hypotheek. Dat geeft lagere maandlasten, maar er zijn ook aandachtspunten. Welke?

Lees meer

Aangifte belasting 2016

30 mrt 2017

Uiterlijk 1 mei moet uw belastingaangifte over 2016 binnen zijn bij de Belastingdienst. Vult u zelf uw aangifte in, vergeet dan niet dat bepaalde kosten (deels) aftrekbaar zijn. U loopt anders belastingvoordeel mis!

Lees meer

Hoge variabele rente?

21 mrt 2017

Het is helaas aan de orde van de dag. Leningen met een torenhoge variabele rente. Uw maandbedrag bestaat dan voornamelijk uit rente, aflossen doet u nauwelijks. Wat is in dat geval de beste oplossing in uw persoonlijke situatie?

Lees meer

WOZ-waarde te hoog?

8 mrt 2017

U heeft waarschijnlijk kort geleden uw WOZ-beschikking ontvangen. Is de WOZ-waarde van uw huis gestegen? Of gedaald? Bent u het daarmee niet eens? U kunt er wat aan doen!

Lees meer

Product: praalwagenverzekering

14 feb 2017

Nog 1 weekje… En dan is het weer carnaval! Rijden jullie ook met zo’n mooie carnavalswagen mee in de optocht? Lees nu op onze nieuwspagina of het nodig is deze te verzekeren!

Lees meer

Gratis software

11 feb 2017

Sneller, uitgebreider en beter. De ontwikkelingen op het gebied van software zijn nauwelijks bij te houden. En goede software is ook nog eens duur. Steeds vaker worden gratis varianten aangeboden. Zo’n kans laat je toch niet schieten?

Lees meer

Uw smartphone mee op reis?

7 feb 2017

Even googelen naar de bezienswaardigheden in een pittoresk Frans stadje. Of bent u op zoek naar een goed restaurant in Madrid? Uw smartphone of (mini)tablet zijn onmisbaar. Is uw smartphone bij diefstal gedekt bij uw reisverzekering? 

Lees meer

Verbouwen? Nu doen!

31 jan 2017

Uw huis staat op een gedroomde plek. Op loopafstand van het centrum en in de omgeving van het bos. Wat wilt u nog meer? Iets meer wooncomfort, zoals een nieuwe keuken? Niet verhuizen dus, maar verbouwen. Zeker nu de rente zo laag staat!

Lees meer

Nieuwe belastingregels voor 2017

19 jan 2017

Leuker kunnen we het niet maken, wel overzichtelijker. Ook dit jaar verandert weer een aantal belastingregels. We zetten ze graag voor u op een rij. Welke wijzingen merkt u direct in uw portemonnee? 

Lees meer

Nieuwe hypotheekregels voor 2017

12 jan 2017

Het lijkt een traditie, want ook in 2017 veranderen opnieuw enkele hypotheekregels. Het maximale hypotheekbedrag, uw hypotheekrenteaftrek en de NHG-grens krijgen een aanpassing. Wat betekent dat voor u?

Lees meer

Autoschade door winters weer

5 jan 2017

Sneeuwval, gladheid, regenval, ijzel, mist en rijden in het donker. Het winterweer is weer in aantocht. De kans dat u in deze periode van het jaar schade aan uw auto rijdt, is aanzienlijk groter. Welke schade dekt uw autoverzekering?

Lees meer

Aanpassingen in de WW-uitkering

20 dec 2016

Het dagloon bepaalt de hoogte van uw WW-uitkering. Sinds 1 december is de berekening ervan aangepast en kan voor een bepaalde groep leiden tot een hoger dagloon. Wat betekent dat voor uw WW-uitkering?  

Lees meer

Huis onder water?

15 dec 2016

Is uw hypotheekschuld hoger dan de huidige waarde van huis, dan staat uw ‘huis onder water’. Geen geruststellende gedachte. Toch kunt u eventuele problemen voorkomen. Hoe? 

Lees meer

Uw lijfrente: uitkeren, verlengen of overstappen?

8 dec 2016

Traditioneel bereiken veel lijfrenteverzekeringen aan het einde van het jaar de einddatum. Het gespaarde bedrag komt dan ‘vrij’. Wat zijn de (on)mogelijkheden met dit kapitaal?  

Lees meer

Uw privacy en Facebook

30 nov 2016

Wie heeft er tegenwoordig geen Facebook-pagina? Vakantiefoto’s, uw nieuwe liefde voorstellen of de registratie van een avondje uit. We delen wat af op sociale media. Maar wilt u iedereen wel deelgenoot maken? Lees nu enkele tips om uw privacy te bewaken.

Lees meer

Zorgverzekering 2017

24 nov 2016

Onlangs heeft u van uw zorgverzekeraar een nieuw aanbod voor 2017 ontvangen. De hoogte van uw premie hangt af van uw basispremie en uw aanvullende verzekeringen. Door verzekeringen te vergelijken, kunt u veel besparen!

Lees meer

Zonnepanelen beschadigd? Wie dekt de schade?

18 nov 2016

Veel mensen leveren een bijdrage aan een schoner milieu door zonnepanelen te plaatsen. Maar wie dekt de schade als uw zonnepanelen zijn beschadigd? Is er verschil tussen een koop- of huurhuis?

Lees meer

Uw huis winterklaar?

9 nov 2016

Na een uitzonderlijk warme nazomer is de winter weer in aantocht. Dat betekent gure wind, regen en lage temperaturen. Voorkom verrassingen en maak uw huis winterklaar. Hoe? Lees onze tips!

Lees meer

Hypotheekregels 2017

8 nov 2016

In 2017 gaat het maximale leenpercentage van 102% naar 101%, wat betekent dat u per saldo minder kunt lenen. Lees nu wat er nog meer verandert in 2017!

Lees meer

De aflossingsvrije hypotheek

2 nov 2016

Veel huizenbezitters hebben een hypotheek die – volledig of voor een groot deel -aflossingsvrij is. Deze hypotheek loopt over het algemeen gewoon door. Maar soms is het belangrijk dat u actie onderneemt.

Lees meer

Thea stelt zich voor!

24 okt 2016

Hallo allemaal. Ik ben Thea van de Ven- de Bresser en ben sinds 2000 met heel veel plezier werkzaam bij Minkels Advies.

Lees meer

Box 3 in 2017

20 okt 2016

Per 1 januari 2017 past de Belastingdienst box 3 aan. De Belastingdienst laat het fictieve rendement van 4 procent op uw vermogen los. Daar komen andere percentages met bijbehorende bedragen voor in de plaats. Wat betekent dat voor u? 

Lees meer

Voorkom een after-vakantiedip!

17 okt 2016

Elk jaar na een heerlijke vakantie trapt u weer in dezelfde val. Het voornemen om het vakantiegevoel zó láng mógelijk vast te houden, gaat na de eerste werkweek al mis. Vijf tips om uw werk na de vakantie fluitend te lijf te gaan.

Lees meer

Tweedehands auto verzekeren?

13 okt 2016

Een tweedehandsauto gekocht en wilt u de aanschafwaarde bij total loss van uw auto verzekeren? Let dan goed op, want de voorwaarden verschillen per verzekeraar. Welke verzekering past bij het best bij úw wensen? 

Lees meer

Even voorstellen: Linda

7 okt 2016

In dit nieuwsbericht stelt onze collega Linda zich voor, lees wat meer hier meer over Linda!

Lees meer

Rentemiddeling

6 okt 2016

Loopt de rentevastperiode van uw huidige hypotheek nog een paar jaar? Maar wilt u nu al profiteren van de lage hypotheekrente? Dat kan met rentemiddeling. De meeste banken bieden dit aan, waaronder sinds kort ook ABN Amro en Florius.

Lees meer

Prinsjesdag 2016!

22 sep 2016

Prinsjesdag 2016: allemaal leuk en aardig, maar wat betekent het voor u in 2017?

Lees meer

Even voorstellen: Diane

7 jul 2016

In dit nieuwsbericht stelt Diane den Otter-Minkels zich even voor, de eigenaresse van Minkels Advies. Lees hier wat meer over haar!
 

Lees meer

Uw eigen huis en een echtscheiding

2 jun 2016

Een scheiding is doorgaans niet de leukste periode in het leven van een mens. En dan is er óók nog het eigen huis. Kan een van de partners in het huis blijven wonen of wordt het: verkopen of uitkopen? En wat betekent dat voor uw hypotheek en de fiscus?

Lees meer

Besparen op uw kredieten?

26 mei 2016

Rood staan op uw betaalrekening? Limiet van uw creditcard verhoogd? Geld geleend voor een nieuwe auto? Het kost u maandelijks veel geld aan rente en aflossing. U kunt besparen op uw lasten! Nieuwsgierig? 

Lees meer

Dure spullen mee naar buiten?

13 mei 2016

Smartphone, camera, tablet, laptop, spelcomputer of sieraden. Deze kostbare spullen gaan steeds vaker mee naar buiten, maar zijn niet altijd (volledig) verzekerd bij diefstal of beschadiging. Dit kunt u oplossen. Hoe leest u hier!

Lees meer

Even voorstellen: Rens

28 apr 2016

Zoals in een van onze laatste nieuwsberichten is aangegeven, gaat al het personeel van ons kantoor zich een voor een voorstellen in deze rubriek. Vandaag trapt Rens af!

Lees meer

Geniet van de meivakantie!

26 apr 2016

De zomervakantie duurt nog wel even. Een mooie gelegenheid om er in de meivakantie eens even lekker tussenuit te gaan. Bijvoorbeeld naar een wel héél bijzondere plek om te overnachten.

Lees meer

Hypotheekrente verlagen

21 apr 2016

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Dat is gunstig voor huizenkopers. Wilt u ook lagere hypotheeklasten? Door het oversluiten van uw hypotheek, rentemiddeling of door uw overwaarde kunt u uw maandlasten verlagen.

Lees meer

Sterretje in uw voorruit?

14 apr 2016

Het klinkt heel verleidelijk... Tijdens het boodschappen doen wordt een sterretje in uw voorruit gerepareerd. Handig, maar vergoedt uw autoverzekering dit wel?

Lees meer

WOZ waarde te hoog?

7 apr 2016

Als bezitter van een eigen huis heeft u onlangs uw WOZ-beschikking ontvangen. Is uw WOZ-waarde te hoog? Of te laag? Ook voor huurders wordt de WOZ-waarde in de toekomst belangrijk. Lees hier wat u kunt doen! 

Lees meer

Minkels Advies: wie doet wat?

31 mrt 2016

Om een eerste persoonlijke draai te geven aan onze nieuwsberichten, wordt in dit artikel aangegeven wie u binnen ons bedrijf tegen komt met welke functie. In de volgende nieuwsberichten zullen alle personen binnen het bedrijf zich persoonlijk voor gaan stellen.

Lees meer

Belasting- aangifte over 2015

24 mrt 2016

Sinds 1 maart kunt u weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Zoals elk jaar controleert de Belastingdienst bepaalde zaken extra. Welke zijn dat dit jaar?

Lees meer

Uitvaartkosten voor je nabestaanden?

11 mrt 2016

Het komt altijd onverwacht: het overlijden van een dierbare. Nabestaanden krijgen dan te maken met onverwacht hoge kosten. Een uitvaart kost al snel enkele duizenden euro’s. Wie dan leeft, wie dan zorgt? Of …?
 

Lees meer

Nieuwe EU hypotheekregels!

4 mrt 2016

Onder druk van de Europese Unie treden per 21 maart in ons land nieuwe hypotheekregels in werking. Dat heeft positieve gevolgen voor u als huizenkoper, maar er zijn ook nadelen. Wilt u weten welke?

Lees meer

Uw gegevens en het world wide web!

26 feb 2016

Big Brother is watching you! Hoe vaak op een dag maakt u gebruik van zoekmachine Google? Wat weet Google eigenlijk van u? En wat doet de Google met die informatie? Hoe voorkomt u dat Google met uw informatie aan de haal gaat?

Lees meer

Sparen? Of een alternatief?

18 feb 2016

Al sinds mensenheugenis zetten we geld opzij voor onverwachte gebeurtenissen. In het verleden ontving u nog een leuke rente op uw spaargeld. Die tijd is voorbij. Wilt u meer rendement op uw spaargeld? Dit zijn een aantal alternatieven.

Lees meer

Waterschade en verzekeren

11 feb 2016

Een lekkage na een hoosbui, een kapotte wasmachine of een gebroken aquarium.

Met een inboedelverzekering en/of een opstalverzekering verzekert u o.a. waterschade. Deze verzekeringen vergoeden veel, maar niet alle schades…

Lees meer

Hypotheekrente blijft laag

4 feb 2016

Lage hypotheekrente en een toenemende vraag naar koopwoningen. De huizenmarkt zit weer in de lift. De verleiding om juist nu een huis te kopen is groot. Maar ga niet overhaast te werk en pas op voor valkuilen.

Lees meer

Veranderende belastingregels 2016

27 jan 2016

Zoals elk jaar veranderen ook dit jaar weer een aantal belastingregels. Zo gaan heffingskortingen, belastingtarieven en uitkeringen op de schop. Welke wijzigingen merkt u in uw portemonnee?

Lees meer

Stijgende huizenmarkt

17 nov 2015

Stijging van 19% in huisverkopen in 2015 ten opzichte van 2014, huisprijzen stegen gemiddeld 2,75% in 2015 en de verwachting voor de stijging van de huisprijzen in 2016 is 4,75%.

Lees meer

Onze meerwaarde

30 okt 2015

Minkels staat voor persoonlijk financieel advies sinds 1925. Ons motto is "klant is koning", en dat dragen wij graag uit. De deur van ons kantoor is open om u persoonlijk te woord te staan.  

Lees meer

Samen verder

29 okt 2015

De vierde generatie is inmiddels begonnen binnen het authentieke familiebedrijf. Minkels Assurantiekantoor wordt Minkels Advies om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Lees meer

Aanvraag
verzekering

Samen met onze adviseur bekijken we welke verzekering het best bij u past.
Lees meer

Wijzigen
verzekering

Geef eenvoudig uw wijzigingen door aan onze adviseurs.
Lees meer

Bereken &
Vergelijk

Bereken zelf de maandlasten van uw nieuwe hypotheek of verzekering.
Lees meer
Adres
Postadres
Grinsel 34
5275 JP Den Dungen

Bezoekadres
Grinsel 34
5275 JP Den Dungen
Contact
T 073-5941282
E info@minkelsadvies.nl

KvK 67817548
BTW NL 1122.55.085.B.01
AFM 12044830
Kifid 300.016688
Openingstijden
Maandag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Dinsdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Vrijdag08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.30
Loading...

Dienstverlenings-documenten

Klik op de links hieronder om onze dienstverlenings-documenten te bekijken of te downloaden.